Min dator ar sonder!

Jag ar hemsk ledsen men min dator ar sonder och jag kan inte blogga via mobilen eller deras ipad sa nu har jag snott Sarahs dator och kan antligen gora ett inlagg! Min facebook har aven varit konstig och jag fattar ingenting.
Men det verkar som min dator ar kord och att jag behover kopa mig en ny, perfect timing!

Men jag har haft en bra vecka i San Francisco, varit pa las- zoo- park- klasser med Pierce. Har aven haft en och annan playdate med andra Au Pairer och ska aven traffa en Au pair fran Danmark och hennes lilla tjej imorgon i en jattefin park.

I lordags hade nogon au pair fixat en picknick for alla Au Pairer i San Francisco ( i en park precis vid en lekplats dar 1000 andra barn var, vi kommer aldrig ifran skrikande barn). Men i alla fall, jag traffade 2 tjejer fran jag vet inte vart innan och vi tog sallskap till picknicken, val framme vid picknicken valde dom att ga men jag stannade kvar och satte mig ner med lite franska tjejer. Men sen helt plotsligt horde jag lite underbar svenska och sag 3 blonda tjejer fran Sverige sitta pa en filt och prata, sjalvklart slog jag mig ner hos dom. Efter bara 3 veckor i San Francisco va det jobbigt att prata svenska, jag svarade dom p[ engelska forst.. Men den dagen fick jag se Golden gate bron ( toppen av den) och provade aven Frozen Youghurt! Sen va det dags att dra sig hem igen da min vardfamilj och Sarahs bror och hans fru tog mig ut till en sushi restaurang for att sa klart ata sushi, och faktiskt, jag gillade det, eller gillade och gillade men jag vill absolut prova det igen!
Idag har jag varit pa en "festival" pa "hippiegatan" som jag kallar den med dom andra 3 yjejerna fran sverige. Det va trevligt att ga igen och kolla pa alla manniskor. Men det har varit ackligt varmt har idag, ingen vind och narmade 35 grader. Det + att ga pa en gata som ar fullproppad med folk + grillar med korv overallt = inte sa jatteskont kan jag lova, luktade brand hot dog nar jag kom hem...
Deras dotter Cate mar bra, hon andas bra, hon ligger inte lagre i "den dara glasburen som haller varmen" och gar upp i vikt varje dag. Sa underbart!

Ikvall har jag suttit ner och pratat med min vardfamilj for att se hur allt gar med mig och Pierce. Det enda dom sa va att dom va nojda och att dom hade tur med sin matchning, kanns som att man ska ta till sig det va? Pierce ar ju i en hemsk period nu och gnaller pa allt men dom sa att jag gjorde allt bra och hade bra talamod och forklarade bra for honom varfor inte / varfor man gor sa.
Kan beratta att han vagrar ga upp for trapporna nu ( ca 50 trappsteg i hallen innan man kommer upp till lagenheten) och han satter sig i trappan och sager no walk, sitt down. Det jag gor da ar att saga okej, men du far bara sitta har inte leka for det gor vi uppe, sen tar jag upp min mobil och sitter dar tyst och inte pratar med honom, det har tagit ca 20 min varje gang finnan han gar upp!
Men jag ar nojd med den feedbacken!
Men da vet ni hur det ligger till och det kanske tar ett tag innan jag bloggar igen! Far se nar nasta lage blir att sno Sarahs dator!
Ta hand om er!

2 veckor i San Francisco vilket betyder, 50 veckor kvar!

Jag vet, jag suger på att blogga, men nu äntligen kommer ett inlägg!
Så vad vet ni? Jo ni vet att Sarah har fött barnet och Sarah är hemma igen! Cate mår fortfarande bra och gör nya framsteg varje dag, en stark liten flicka. Vi har lägenheten till september så dom behöver inte stressa med att hitta ett hus men dom flyttar så fort dom hittar ett som dom gillar! Vill flytta nu så vi får en pool, jag kan hitta en kurs som jag vill gå, ja hoppas dom hittar ett hus snart!
I onsdgads tog jag med Pierce på en zooklass, jättemysigt, temat va zebra så vi målade och pysslade och fick lära oss om zebror. Efter zebra-stunden tog läraren fran en sköldpadda, så jag har klappat en sköldpadda...
I torsdags hade vi en läs/sång-stund men den va inställd så vi gick till parken istället, jag älskar parkerna här, helt underbara! Jag har även lärt Pierce att skåla, är jättenöjd med det, har även lärt honom lite roliga ansiktsminer, han är så j*kla söt! Älskar när han springer runt och skriker Fia hela tiden. Men han har även sitt dåliga humör men han är söt ändå.
Idag gick jag och Pierce upp till en park som låg många backar upp, jobbigt men vilken utsikt, lägger ut dom bilderna på FB! (Förlåt familjen Moberg/Lindell). Så vi gick en runda i parken innan det va dags att gå hem igen. Väl hemma så hade vi en mysig stund jag och Pierce!
Jag kom precis hem faktiskt, har träffat en tjej idag, jättetrevligt och hon va jättetrevlig. Kan säga att det va härligt att komma ut och få se ett annat ansikte än sina värdföräldrar ;-)
Imorgon verkar det som att vi ska göra lite utflykter, frukost på ett ställe med en underbar utsikt och kanske besöka Golden Gate bron och kringelikrok vägen! Min värdmormor har även börjar klaga på mig nu att jag har för tunna kläder för San Francisco så hon ska även ta mig till ett ställe och försöka hitta lite kläder till mig! HAHA!
Tror också att vi ska besöka en mataffär som är svensk så jag kan göra något svenskt till dom, några förslag? Funderade på kroppkakor men undra om dom har det...?
Hemlängtan är fortfarande rätt tuff faktiskt, men när man kommer ut och gör något blir det lättare! Men just nu räknar jag ner veckorna tills jag kommer hem, snart kommer jag förhoppningsvis börja önska att dom gick långsammare!
Men min värdfamilj är underbar och jag trivs jättebra!
Hör av mig efter helgen igen!
RSS 2.0