Min dator ar sonder!

Jag ar hemsk ledsen men min dator ar sonder och jag kan inte blogga via mobilen eller deras ipad sa nu har jag snott Sarahs dator och kan antligen gora ett inlagg! Min facebook har aven varit konstig och jag fattar ingenting.
Men det verkar som min dator ar kord och att jag behover kopa mig en ny, perfect timing!

Men jag har haft en bra vecka i San Francisco, varit pa las- zoo- park- klasser med Pierce. Har aven haft en och annan playdate med andra Au Pairer och ska aven traffa en Au pair fran Danmark och hennes lilla tjej imorgon i en jattefin park.

I lordags hade nogon au pair fixat en picknick for alla Au Pairer i San Francisco ( i en park precis vid en lekplats dar 1000 andra barn var, vi kommer aldrig ifran skrikande barn). Men i alla fall, jag traffade 2 tjejer fran jag vet inte vart innan och vi tog sallskap till picknicken, val framme vid picknicken valde dom att ga men jag stannade kvar och satte mig ner med lite franska tjejer. Men sen helt plotsligt horde jag lite underbar svenska och sag 3 blonda tjejer fran Sverige sitta pa en filt och prata, sjalvklart slog jag mig ner hos dom. Efter bara 3 veckor i San Francisco va det jobbigt att prata svenska, jag svarade dom p[ engelska forst.. Men den dagen fick jag se Golden gate bron ( toppen av den) och provade aven Frozen Youghurt! Sen va det dags att dra sig hem igen da min vardfamilj och Sarahs bror och hans fru tog mig ut till en sushi restaurang for att sa klart ata sushi, och faktiskt, jag gillade det, eller gillade och gillade men jag vill absolut prova det igen!
Idag har jag varit pa en "festival" pa "hippiegatan" som jag kallar den med dom andra 3 yjejerna fran sverige. Det va trevligt att ga igen och kolla pa alla manniskor. Men det har varit ackligt varmt har idag, ingen vind och narmade 35 grader. Det + att ga pa en gata som ar fullproppad med folk + grillar med korv overallt = inte sa jatteskont kan jag lova, luktade brand hot dog nar jag kom hem...
Deras dotter Cate mar bra, hon andas bra, hon ligger inte lagre i "den dara glasburen som haller varmen" och gar upp i vikt varje dag. Sa underbart!

Ikvall har jag suttit ner och pratat med min vardfamilj for att se hur allt gar med mig och Pierce. Det enda dom sa va att dom va nojda och att dom hade tur med sin matchning, kanns som att man ska ta till sig det va? Pierce ar ju i en hemsk period nu och gnaller pa allt men dom sa att jag gjorde allt bra och hade bra talamod och forklarade bra for honom varfor inte / varfor man gor sa.
Kan beratta att han vagrar ga upp for trapporna nu ( ca 50 trappsteg i hallen innan man kommer upp till lagenheten) och han satter sig i trappan och sager no walk, sitt down. Det jag gor da ar att saga okej, men du far bara sitta har inte leka for det gor vi uppe, sen tar jag upp min mobil och sitter dar tyst och inte pratar med honom, det har tagit ca 20 min varje gang finnan han gar upp!
Men jag ar nojd med den feedbacken!
Men da vet ni hur det ligger till och det kanske tar ett tag innan jag bloggar igen! Far se nar nasta lage blir att sno Sarahs dator!
Ta hand om er!



Kommentarer
Pappa

Trevligt inlägg. Hoppas vi kan lösa det där med datorn. Du bor ju i "Silicon Valley" så det borde ju inte vara så svårt kan man tycka. Men problemet är att fixa dator med svenskt tangentbord...

Härligt vilken feedback du fick!! Antagligen har du fått dina goda egenskaper från din far :-)

Sträck på dig, för det är du värd. Kram!

2012-06-11 @ 14:41:37
Karin

Så myisgt det låter!



Du verkar tackla den lilla busungen mycket bra Sofia!! Många Kramar!

2012-06-11 @ 20:51:59
emmy

Har du sett alcatraz???

2012-06-11 @ 21:10:50
Conny

Jättekul att läsa om allt du är med om. Håller med din pappa om att du ska sträcka på dig men tro inte det han skriver att du fått det från honom, det är våra stunder tillsammans som skapat dig till den du är :-)

2012-06-16 @ 16:31:20
Pappa

Tack Conny :-)

2012-06-18 @ 07:03:11
mormor

. . .absolut sofia sträck på dej - men vem som helst förstår ju att du tar efter mormor!GRATTIS

2012-06-18 @ 14:31:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0