New York

Imorgon bär det av, klockan 12 amerikansk tid lyfter Molly o jag o flyger till New York. Där träffar vi Brooke som också är från Australien, o tillsammans ska vi fira nyårsafton!
Klockan 00:00 står vi i Time Square o firar in det nya året... Det kommer bli sjukt! Svårt att fatta allt som händer!

Vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!!

Julafton!

Tack Sofie, Mattias, Oskar o Himla för den fina julhälsningen o presenten! Blev jätteglad, tack!!!! O vilket jättefint kort du gjort Himla!

Nu har jag firat en amerikansk jul. Hade jag någon julkänsla alls? Nej ingenting, jag önskar att jag hade en gnutta känsla. Jag älskar julen men det känns som att jag missade julen i år...
Men iallafall, den 24 december gjorde vi inte mycket alls. Vi vakade kakor till tomten o förberedde inför den 25 december. Jag skypade med mamma, pappa, Johanna, mormor o Anders. På kvällen kom Clays pappa, bror o styvmamma. Vi gillade fisk o åt god mat. Clays bror sov här så efter clays pappa o hans fru åkt så spelade Sarah, jag o clays bror spel. Clay hade feber så han gick o la sig.
Den 25 gick vi upp tidigt, jag klädde på Cate en fin stickad röd klänning o Pierce hade sin fina julpyjamas på sig. Vi halv 9 tiden kom Sarahs bror + fru o Clays pappa + fru. Vi började med att öppna alla paket i strumporna som tomten kommit med. En hel del öppnades kan jag lova ;-) Efter det åt vi frukost o drack kaffe. Sedan fortsatte vi med öppnandet. Vid 3 tiden blev det lite plockmat, räkor, öst, bröd m.m.
Vid 7 tiden åt vi middag, skinka, sötpotatis, potatismos, bönor m.m.
Det blev verkligen en lyckad dag o jag är glad att jag fick fira en amerikansk jul!


Julklappar från värdfamiljrn, en hel del!Julklappar från Sverige! Tack mamma, pappa, Johanna o Amanda!

Tuff vecka

Clay reste med jobbet måndag till onsdag, vilket betydde att jag o Sarah va ensamma med barnen en halv vecka. Såklart jobbade hon sent alla dagar så hon va inte hemma innan 8, jag antar att det va okej bara att jag va sjukt trött.
Onsdagen hade vi dock en trevlig stund o vi satt o pratade i timmar. Hon är riktigt underbar o jag kommer verkligen sakna henne när jag åker hem. Kommer sakna hela familjen...
I lördags vakade P o jag pepparkakor. Självklart blev det dinosaurier....

Igår gick jag på bio med Catrin, en tjej från Tyskland. Det är som att umgås med Krenare, dom är precis likadana, gör allt likadant o är lika underbara!
Idag träffar jag Catrin o Molly vid ett shoppingcenter, det blir säkert jättebra. Ikvall byter Molly o jag julklappar o på söndag ska jag baka kakor med Sarah o Pierce, kakor son vi get till tomten :-)

See you soon


Julshopping in the city!

på fredagen efter jag slutat körde Clay mig o molly till bartstationen. Där hjälpte vi en tjej som inte hade några pengar, henne pojkvän hade lämnat henne där utan någonting! Sedan hoppade vi på barten som tog oss till San Francisco. Det tar ca 40 minuter, raka vägen så det finns nästan inget skönare än att bara sätta sig på barten o åka över bron till San Francisco!
Väl framme letade vi upp vårat hotell o lade oss raklånga på sängen o satte på en film men båda somnade i mitten av filmen, trötta "mammor". Vi bestämde att vi skulle gå upp o börja dagen mellan 9-10 men vid 11 vaknade jag av att Molly i panik skrek att vi måste gå upp... Så vi gjorde oss i ordning och gav oss iväg, många timmar blev det med bara shopping, shopping o shopping. Vid 9 på kvällen köpte vi mat o tog med oss upp på hotellrummet o satte på en annan film, sen sussade vi gött igen! På söndagmorgon packade vi ihop oss, checkade ut och började shopppa igen, mer mer mer shopping. Eller mer mer mer shopping för Molly. Jag köpte typ ingenting men det va en bra helg iallafall!
På kvällen tog vi barten tillbaka till Walnut Creek där Clay hämtade upp oss. Vi släppte av honom hemma o sen tog vi bilen o åkte till ett Au Pair möte. Där vi igen körde paketleken o denna gång vann jag en parfym, perfekt!!

Nu är det måndag igen o nästa vecka är det jul, sen framemot julen o jag hoppas verkligen att den blir lyckad!

Grattis igen min kära mormor, min värdfamilj hälsar o grattar! <3

See you soon


Förra veckans pepparkaks hus, finaste huset ever, nu set det ut såhär:


Dåligt lim o fuktigt hus........ :'-(

Cheesecake, IKEA o au pair möte

I fredags så bestämde vi oss för att äta middag på cheesecake factory, så klockan sent på kvällen efter en lång dag så träffades vi, Matilda, Catrin, molly o jag o hade en jättetrevlig kväll. Satt o åt o skrattade åt allt tills vi blev för trötta o åkte hem o la oss...På lördagen styrde vi bilen mot läskiga Oakland för att besöka IKEA. Där åt vi köttbullar, potatismos o drack julmust! Köpte hem delar till ett pepparkakshus, pepparkaksdeg o några julmust. Så någon dag i vecka blir det pepparkakssbak o husbygge!
På kvällen jobbade jag några timmar medans Sarah o Clay gick på bio. Kollade på Flykten fran Alcatraz o drack julmust när barnen hade somnat.


På söndagen va det ett Au Pair möte för mig med andra au pairer. Så vi skulle ha med oss ett paket för 15 dollar o någon mat fran ditt hemland. Jag köpte köttbullar på IKEA o värmde upp, enkelt o snabbt. Jag köpte ett Starbucks kort på 15 dollar.
Vi lekte paketleken o åt mat. Jag vann ett jättestort stt med nagellack så det va ju helt okej :-)

Nu har Cate vaknat så dags att börja jobba igen ...

See you soon!

trött!

Vaknade av att jag blev tagen, blev jagad i drömmen. Sprang runt på en skola o mer vet jag inte förutom att jag blev tagen o efter det kunde jag inte somna om... Det enda jag ville när klockan ringde va att somna om men nej då, en halv timme ingen jag egentligen börjar kommer clay o knackar på dörren o undrar om jag kan ta cate samtidigt som han räcker över henne, hinner jag ens säga ja eller nej ? ;) Han sa att Sarah slutar tidigare idag, vi får väl se med det...
Annars ska det regna idag, det är ju faktiskt vinter här, betyder snart jul, julgranen är klädd, paket överallt, palmer i trädgården, igår gick jag i t-shirt o kort byxor, solen skiner o det är typ 16-18 grader, julkänsla? Inte det minsta!
Igår träffade jag Matilda på en playdate, barnen fick leka medans vi pratade, underbart!
Idag händer det nog inte mycket, åka o handla o ikväll träffa molly :-)

See you soonRSS 2.0