en vecka jag alltid kommer att komma ihåg

Veckan med familjen va helt underbar, saknar dom redan igen!

I torsdags körde Sarahs mamma mig till bartstationen o jag tog tåget till flygplatsen. Efter en o en halvtimme kom dom äntligen och det blev många kramar o många lyckotårar. Vi åkte o hyrde en bil o sen begav vi oss till hotellet o åt lite middag.
På fredagen va jag tvungen att jobba halva dag men vid 2 tiden plockade dom upp mig o vi åkte till Walnut Creek o kollade läget innan vi åkte till hotellrummet o tog en lugn kväll o beställde hem mat.
På lördagen packade vi bilen o tog Highway 1 till LA, helt fantastiskt. Vi stannade o spenderade natten i Ventura beach innan vi åkte dom sista milen till LA. Väl framme så checkade vi in o begav oss till Walk of Fame. Vi åt en god middag o tog en tidig kväll. Morgon efter hoppade vi på en buss som visade oss vart alla kändisar bor, Hollywood-skylten ja nästan allt näsbenet måste se i LA, runt Hollywood området. Sen gick dom andra till hotellrummet medans mamma o jag gick på en liten shoppingrunda :-)
På tisdagen åkte vi till Santa Monica beach innan det va dags för den långa resan hem...
Dagen efter åkte vi in till San Francisco o hoppade på båten till Alcatraz, inte helt fel o ha sett det. Lunch åt vi på pier 39 och kollade lite i affärer o på sjölejonen innan det va dags att åka tillbaka för att äta middag med Molly!
Torsdagen, thanksgiving, på morgon åkte vi över Golden gate o gjorde en liten utflykt innan det va dags för den svenska familjen att träffa den amerikanska över en thanksgiving middag. Det blev mer än lyckat, Clay höll ett fint tal om mig o Sarah grät innan vi skar upp kalkonen!
Fredag o lördag bjöd på shopping, goda luncher, fix av fötter o händer o ost o kex på hotellrummet.
Igår åkte dom hem igen o jag saknar dom redan, vardagen är som vanligt o Pierce säger nej till allt o Cate gråter...
Men tack, mamma pappa Johanna mormor o Anders för en underbar vecka och det va helt underbart att få träffa er igen! <3

See you soon














Har fler bilder att visa men dom är fortfarande på kameran så dom får vi ta en annan dag!

Låt det bli torsdag!!!

på torsdag får jag äntligen krama min familj! Efter 6 månader... sen är det ytterligare 6 månader o sen kommer jag hem! :-D

Helgen bjöd inte på så mycket, Molly o jag hade en mysig dag i Alamo, fixade våra naglar o sen sov hon över här :-) I söndags åkte vi till Walnut Creek och sen va det inte mycket mer med det!

På onsdag har jag varit i staterna i exakt 6 månader, och på onsdag kommer även Sarahs mamma o på torsdag kommer familjen, har en känsla av att denna vecka kommer gå fort!

ta hand om er!
See you soon


San Francisco

I söndags åkte jag o Molly in till San Francisco med 5 andra tjejer. Vi hade en jättretrevlig dag och en lång dag med tankte på att vi ändrade klockan...
Vi började med att åka till hippi"området" där några av tjejerna fixade hål i öronen och vi andra satt och väntade och väntade och väntade. Sen begav vi oss äntligen till den finaste bron, Golden Gate! Där spenderade vi några timmar innan det va dags att åka hem igen.
 
 
 
 
 
Snart har jag varit här i 6 månader och snart kommer min fina familj hit, om typ en vecka och 1 dag sen ses vi! Ska bli så skönt att få komma iväg o umgås med min familj, och att ha ledigt!!
 
See you soon!
 
 

trick or treat?

Halloween i USA, kan ju säga att det är lite mer än i Sverige!

Förra helgen fixade vi pumpor som sattes ut o tändes idag, en stor godisskål och en söt liten fågel o en läskig dinosaur gick trick or treat. Jag va med en stund men sen åkte jag vidare för att kolla på alla hus med Molly som min far sagt att jag borde göra. Bäst att lyssna på farsgubben min! Mycket riktigt som han sa, husen är verkligen halloween"iga"...

Igår gjorde jag o Pietro halloween cupcakes, smakar förjvligt men dom är rätt söta... Idag ritade vi massa pumpor som vi satte upp i fönstret :-)

Idag har jag tänkt extra mycket på min fina kusin som tog sitt sista andetag för ett år sedan , hon är alltid med mig och jag saknar henne så <3

Nattinatt, See you soon!







RSS 2.0