En vecka för mig själv.

Jag kan börja med att berätta att jag pratade med den tyska tjejen och vi pratade i över en timme. Berättade för Sarah o Clay att jag tyckte att den tjejen verkar som en bra Au Pair för dom. Förra veckan sa dom ja till varandra så nu har Sarah o Clay en ny au pair som kommer i början av maj... Snacka om att jag har blandade känslor. Kan titta på bilder på värdfamiljen, lipa som en bebis över att jag ska lämna dom o andra dagen kan jag inte vänta på att få åka hem. Det känns som jag gör fel val... Varför förlänger jag inte? Bara 6 månader? Men nu är det försent... Fast ändå är jag så glad över att få åka hem o träffa alla. Ta en kaffe på stan med kompisar. Gå över till grannarna o hälsa på. Åka till stan o hälsa på Johanna eller mormor för en fika. Sova i min egen säng o vakna upp hos mamma o pappa. Något som jag gjort i flera år, något som jag kommer göra flera år till. Jag har bara 11 veckor kvar att vakna upp i mitt rum här. 11 veckor... 11 veckor, ursäkta språket men vafan tog tiden vägen? Vad hände?  Kändes som det va igår jag åkte hit...
Sarah vägrar att prata om dagen jag åker hem, hon säger att hon inte vill tänka på det nu, det kommer bli tillräckligt svårt den dagen jag åker...
Hon pratade här om dagen om dom sommarklänningarna hon köpte till Cate, att vi ska klä henne i dom i sommar, jag kollade på henne o sa, ja det är i sommar ja då är inte jag kvar... Hon gick från ett leende till en ledsen min. Bara saker som sånt är så svårt, när dom pratar om allt dom ska göra efter jag åker hem. Hur jag inte får vara en del av det. BLANDANDE KÄNSLOR kallar jag det.
 
 
I lördags åkte dom till Texas, till Sarahs mamma så nu har jag huset för mig själv. Ska bli skönt med en ledig vecka. Bara jag o Finley hemma (hunden). Han får egenligen inte sova i sängar men det struntar vi i denna vecka o har gosat varje natt.
Idag gick jag til banken o fixade ett sparkonto o satte över alla pengar jag sparat till Hawaii o veckan i SF med Karin. Bokade även en tid för att ta mitt Kali-körkort. Bättre sent än aldrig eller hur?
 
Nu ska jag sätta mig i solen en stund o bara njuta för här är det sommar för mig!
 
See you soon!
 
Här kommer en bild från Tahoe, fina Tahoe på mig o Matilda.
 
 
 
 
 

Pier 39

I lördags va planen att vi skulle cykla över Golden gate men tiden rann i väg så vi bestämde oss för att ta det en annan dag. Men vädret kunde inte varit bättre i lördags så vi tog oss till Pier 39 och strosade runt. Det va varmt varmt varmt. Det va det vi gjorde i lördags, jag Catrin Matilda o Molly. Strosade runt i San Francisco innan det va dags att äka hem igen då jag jobbade lördagskvällen.
I söndags hade jag en tråkslapp söndag, började dagen med frukost ute på restaurang med familjen o sen satt ute i solen ett bra dag.. rätt så skönt.
 
Sarah o Clay har börjat kolla efter nya Au Pairer, dom pratar med en från Columbia och en från Tyskland. Sarah o Clay vill att jag skypar med bäda tjejerna för att ta reda på lite mer o säga vad jag tror o tycker. Så i söndags pratade jag med tjejen från Columbia o idag när pierce o Clay sover ska jag skypa med tysken...
Jättekonstig känsla, att en annan tjej ska komma o ta över mina sysslor, bo med min familj, sova i min säng, pussa min barn, använda mitt badrum, sitta vid mitt skrivbord... Men jag tror att jag är redo att åka hem, även om jag kommer sakna mitt liv i Kalifornien som tusan.
 
Jag har mina flygtider nu, så den 26 maj klockan 17.30 flyger jag från San Francisco, mellanlandar i London 13.10 den 27 maj. Har en och en halv timme på mig att byta flyg i London o sen är jag framme i Köpenhamn runt 17 tiden... Kommer bli en låååång resa...
 
Just det, i New York, min första vecka på skolan så va jag med när dom filmade olika au pairer o för att sedan lägga ut på hemsidan för att göra reklam till andra ungdomar som ar sugna på att åka, o gissa vad, nu finns videon på Cultural Cares hemsida. "Meet our Au Pairs". Här kommer länken:
http://www.culturalcare.se/jobba-som-au-pair/
 
5 dagar kvar med jobb sen åker familjen till Texas o jag får en vecka för mig själv. 5 dagar!!! ska bli så skönt! :-D
 
Nu är det dags att vika tvätt!
See you soon!
 
 

9 månader

Imorgon har jag varit i USA i 9 månader, känns som jag åkte igår.. Tiden går riktigt fort. Om 3 månader o 2 veckor åker jag hem :-) Hawaii är bokat nu, flygbiljetter hem är snart bokad, nu är det bara några veckor kvar...
Sarah o Clay är sugna på att göra en profil åt mig på match.com, bygga mig ett poolhouse o massa annat för att få mig att stanna kvar. Dom vill inte att jag åker!

Jag har inte riktigt något att skriva om, inget speciellt som hänt direkt, livet rullar på som vanligt. Förra helgen gjorde vi inte mycket. Åkte till walnut creek med Matilda. Hade en myssöndag med alla mina tjejer. Inget speciellt.

Pierce är en liten bråkstake igen, vissa dagar är han jätteduktig o andra dagar är katastrof, men jag antar att sånt är livet.
Cate tar sig fram fortare än vinden nu o det gäller att vara snabb. Hon blir snabbare o snabbare för varje dag. Hon kryper, pratar, skrattar o hon är den sötaste!

Nu måste jag återgå till jobbet, Cate måste äta o Pierce behöver lite uppmärksamhet!

See you soon!


Lake Tahoe

I fredags hyrde jag en bil, åkte o hämtade tjejerna o sen begav vi oss till Lake Tahoe. Resan tog ca 4 timmar o vi va framme runt 1 på natten... Men när jag såg snön igen kändes det som himmelriket, trodde inte att jag skulle sakna snön!
Väl framme så gick vi raka vägen till sängs för kl 6 på morgonen väckte Matilda oss o det va dags o äta frukost och åka iväg o hyra snowboard! Sen hade vi en underbar dag i backen!! saknar det redan så mkt! Liften stängde klockan 4 o då begav vi oss till hotellrummet igen, tog en drink o färgade hår, bra resultat o en trevlig kväll!
På söndagen va det strålande sol o vi åkte till en annan backe o kollade på när alla andra åkte o njöt av solen innan det va dags att bege sig hemåt igen. Så vid 3 tiden körde vi hem, eller jag körde hem... Väl hemma igen så åt vi middag tillsammans o sedan blev der sängen igen. Den helgen va en av dom bästa helgerna hittills!

Nu gör vi inte mycket, Pierce leker med sina dinos o Cate kryper omkring, hon är snabb som attan o det tog mig ca 1 timme o skriva detta inlägg då jag måste springa efter henne...
Idag va det fint väder så vi har varit ute en heldel o sen har vi diskat o vikt kläder. Till lunch gjorde vi laxburgare o broccoli, superhealthy! Cate fick lite squash o svarta böner mixat till en härlig röra...
Jag har även skickat iväg vilket datum o vilken tid jag vill åka hem o nu börjar Cultural Care letandet efter flygbiljetter hem...

Det har varit fullrulle hela veckan så det va skönt att slappna av o njuta av 2 svenska tidningar! Tack Anna, Jesper, Vincent, Peter, Sara, Filippa, Carl o Esther :-)

See you soon!


Utsikten från hotellet i Tahoe!





Börjar bli gammal...

Nu äntligen kom dagen då jag blev 21, nu ska det börjas festas ;-)
På morgonen den 29/1 fick jag paket av Sarah som va från min mamma o pappa, ett jättefint smycke från Pandora o en parfym :-) Min syster gav mig en heldag med massa mys, bio, mysfila när jag kommer hem :-) Mormorn min skickade blommor, blev en överraskning när jag öppnade dörren o där står en stor bukett rosa blommor! TACK SÅ JÄTTEMYCKET MAMMA, PAPPA, JOHANNA O MORMOR <3 <3 <3
På kvällen var det meningen att Sarah o Clay skulle fixa barnvakt o ta mig till ett svenskt ställe i San Francisco. Men såklart blev barnvakten sjuk o det slutade med att vi tog barnen till en restaurang i Danville. Det blev riktigt mysigt, Sarah beställde ett glas vin till mig o restaurangen bjöd mig på glass med ett ljus i. Så tillsammans med Pierce blåste jag ut ljuset o åt glassen :-) Väl hemma hade dom tårta o sjöng för mig. Fick ett roligt kort och 100 dollar :-)
På onsdagen träffade jag mina tjejer! Helmysig kväll med en fin middag i Danville!! Jag fick en Pyjamas från Victoria Secret, min nya älskling! Rosa med vita prickar, helmysig!!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag o tjejena åka till Lake Tahoe!! Underbart!

See you soon


Mina tjejer!

Blommor o paket!

Paket från mor o far



Gissa vilken typ av tårta ;-)


<3
RSS 2.0