Monday, March 25, 2013

Nu är det måndag igen, ännu en helg som är borta, inte många helger kvar nu o alla är fullbokade!
 
I helgen började med att på fredagen träffade vi Matildas familj som är på besök! Så underbara föräldrar. Vi åt middag tillsammans och det va det. Det gjorde att jag saknade min familj, eller jag tänkte mycket på när dom va här och hälsade på.
 
På lördag morgon kom Catrin o plockade upp mig, vi åkte och fixade våra naglar och fick en fotmassage. Runt 12 tiden åkte vi och hade lunch med Sarah, Clay, Sarahs bror o hans fru + barn.
Sen åkte vi och klippte oss, så det blev en dag med lyx. Skönt att ta hand om sig själv ibland.
På kvällen jobbade jag, kollade på Pearl Harbor och åt påskägg. Rätt skön lördagskväll.
 
På söndagen åkte Catrin o jag till San Francisco. Vi träffade hennes moster + familj som va på semeter i San Francisco. Så vi åt lunch i Pier 39 och sen hade Catrin o jag några timmar för oss själva, blev så klart en sväng till Downtown.
Sen Träffade vi dom igen och hade middag. Blev en trevlig dag med mycket tyska.... Haha fattade inte jättemycket! ;-)
 
Nu är det måndag igen och här sitter jag, vi ska ha en Playdate i eftermiddag med catrin o hennes 2 pojkar.
 
På tisdag kommer Sarahs mamma och ska stanna här i 2 veckor för sarahs bror o hans fru väntar barn och ungen kan komma när som nu...
 
Nu ska jag gå och vika tvätt och sen ska vi äta lunch!
 
Blev ett tråkigt inlägg idag men men...
See you soon!
 
 
 
 

Half Moon Bay with my Girls!

Förra söndagen styrde vi bilen mot half Moon Bay, ett jättefint ställe längst highway 1.
Vi började dagen med att jag hämtade upp Matilda o Catrin o sen hämtade vi upp Molly. Vi åkte o köpte kaffe o frukost sen begav vi oss.
Vi hade Catrins gps bara det att den va inställd på inga motorvägar så jäkla vilken tid det tog... Men tur det för Molly mådde inte bra så vi fick stanna säkert 3 gånger.
Väl framme så gick vi ner till vattnet, fytusan vilken vind det va. Så vi försökte njuta lite med efter ett tag gav vi upp o begav oss till Downtown. Jättemysigt lite Downtown!
Tyvärr o dum som jag är tog jag inga bilder o inte dom andra tjejerna heller... Suck, det suget just nu!

Annars händer inte mycket, Pottytraining with Pierce o Cate kryper snabbare än en myra just nu så det gäller att hålla koll. Hon ställer sig även upp så fort hon får chansen, inga blåmrken än men det kommer väl...
Vi träffar ofta Matilda eller Catrin om dagarna, vi träffas Catrin i parken o dagarna Matilda kommer tar vi en promenad o äter frukost tillsammans. Det gör att dagarna går fortare o det händer mer, behöver inte prata bebisspråk hela dagen.

6 veckor kvar tills den nya au pairen kommer.
7 veckor o 3 dagar tills Karin kommer.
7 veckor o 4 dagar tills vi åker till Hawaii.
9 veckor, 3 dagar o 6 timmar tills jag flyger hem.

Tiden kommer gå fort?

See you soon!


Möblerat om barnens rum! Pierce har en big boy bed nu :-)

Nu bättre sent än aldrig har jag mitt kaliforniska körkort!

Tack snälla mormor för det fina paketet som inföll en god överraskning!

Jag njuter av en Läkerol varje dag o boken sparar jag till Hawaii!8 veckor kvar...

Hej kära vänner!
 
Jag har varit dålig på att blogga men inget speciellt har hänt o då är det svårt att blogga... Men nu ska jag nog få till ett kort inlägg!
 
Förra helgen hände inte mycket, sov hos Catrin lördag till söndag, både lördagen och söndagen blev chill. Hände verkligen ingenting... Haha men det va rätt skönt ändå!
 
I måndags kollade jag och Sarah på en såpa om en kille som ska hitta sin fru, det går från att han har 25 tjejer till 2. Så i måndags var det finalen och han hade bara 2 tjejer kvar. Så en 3 timmars lång tv kväll blev det med ost, vindruvor och vin. Helmysigt måste jag dock säga!
Sarah har varit sjuk med feber o snuva så vi får se vem som får nästa dos, ser framemot sjuka gnälliga ungar...
 
Kan också göra er lite avis, ni som badar i snön, jag badar i sol! Det är sommar här, äver 25 grader och det är sommarkläder på! Nästan redan lite för varmt...
Om exakt 2 månader åker Karin och jag till Hawaii! En vecka på Hawaii ska bli underbart!
 
Ja det är nog allt jag kan skriva om idag... Matilda tog lite fina bilder på mig, Pierce och Cate, ni får ett litet smakprov!
 
See you soon!
 
 
 
 
 

Tillbaka till verkligheten.

Min lediga vecka va mer än underbar! Började dagrna med frukost o kaffe i solen, sedan sällskap av Matilda eller Catrin. När dom åkt tog jag en promenad med hunden eller kollade på en film :-) Jag hade alltid sällskap av Matilda på kvällarna. Eftersom hunden hade varit hos frissan så fick han sova med mig i min säng, så han låg med mig tills jag somnat sen hoppade han ner för det blev för varmt.
 
På fredagskvällen kom Catrin, Matilda o Molly. Vi började kvällen med Kina mat och vin. Sen satte vi på oss badkläderna o gick ut o satte oss i bubbelbadet! Helt underbar kväll med ett varmt bubbbelbad o fina vänner.
På lördagen slappade vi framför 2 filmer innan vi åkte o handlade lite inför kvällen. Det blev ännu en kväll med god mat, fina vänner o bubbelbad!
På söndagen va det underbart väder så vi satte oss ute o solade hela dagen lång :-) i bikini! Senare på dagen va det dags att städa upp lite innan dom begav sig hem... Så på söndagskvällen va jag ensam igen o på måndag eftermiddag kom familjen hem igen...
 
Nu är vi tillbaka som vanligt igen o Pierce saknar mormor vilket betyder att han inte lyssnar för 5 öre... Cate sätter sig upp själv nu och tar tag i saker o ställer sig upp, mycket hände på en vecka!!
 
Nu är det dags för ett litet snacks för mig o Pierce när Cate sover :-)
 
See you soon!
 
 
 
 
RSS 2.0