24/04-2013

Igår tog jag bilen o åkte till Molly, det ca sista gången vi gjorde vår lilla tradition, åker driven på McDonald's, tar en liten hamburgare o en jordgubbssmoothie. Något som vi gjorde varannan dag i början av vår resa. Nu kom vi till sista gången, tiden gick fort. På måndag ska vi ut o äta alla tjejer tillsammans o på torsdag ska jag ut o äta med Molly o hennes mamma sen åker hon, sen tar det nog några månader innan jag ser henne igen... Det är rätt sorgligt faktiskt...

Jag satt och läste min blogg förut och kom in på inläggen som handlade om hemlängtan. Jag skrev:
"Hemlängtan är fortfarande rätt tuff faktiskt, men när man kommer ut och gör något blir det lättare! Men just nu räknar jag ner veckorna tills jag kommer hem, snart kommer jag förhoppningsvis börja önska att dom gick långsammare!"
Jo tack, just nu önskar jag att det fick lite långsammare. Nu när jag har en bil så tar jag ju barnen till parker o playdates hela tiden så dagarna springer iväg. Men jag är snart klar med min resa o jag ångrar inte en minut av den. Jag älskar att jag tog chansen och att jag fullföljer mitt år. Jag kommer komma ihåg varje dag o jag kommer alltid ha Pierce o Cate inom mig. Jag är så glad att jag fick just denna värdfamiljen, som har störtat mig från dag 1.
Jag kommer sakna helgerna som bara den. Mina fina vänner, Usch vad jag kommer sakna dom! Min resa har varit det bästa jag gjort än så länge och jag är stolt över mig själv!
Nog om det innan jag börjar gråta.

Idag åkte Pierce, Cate och jag till gymnastik, Pierce o Cate hade jätteroligt o jag va lagom road.
Sen åkte vi till parken o mötte Matilda o hennes unge o åt lunch. Mycket trevligt men tiden gick för fort, efter lunch va vi tvungna att åka hem o sova middag.

Nu sitter Pierce o spelar piano o Cate sover.

Jag väntar på att Clay ska komma hem för då ska jag tro det eller ej träffa Matilda, någon som är förvånad...? Not Me!

See you soon!
Kommentarer
pappa

Förstår att du är stolt över
dig själv. Det hade jag åxå varit, om jag hade vågat...

2013-04-25 @ 16:09:06
Elisabeth

Ja vilken härlig upplevelse du har haft. Du kommer att ha den med dig hela livet så du gör alldeles rätt i att vara stolt över dig själv!!

Kram Elisabeth

2013-04-27 @ 15:42:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0