2 veckor i San Francisco vilket betyder, 50 veckor kvar!

Jag vet, jag suger på att blogga, men nu äntligen kommer ett inlägg!
Så vad vet ni? Jo ni vet att Sarah har fött barnet och Sarah är hemma igen! Cate mår fortfarande bra och gör nya framsteg varje dag, en stark liten flicka. Vi har lägenheten till september så dom behöver inte stressa med att hitta ett hus men dom flyttar så fort dom hittar ett som dom gillar! Vill flytta nu så vi får en pool, jag kan hitta en kurs som jag vill gå, ja hoppas dom hittar ett hus snart!
I onsdgads tog jag med Pierce på en zooklass, jättemysigt, temat va zebra så vi målade och pysslade och fick lära oss om zebror. Efter zebra-stunden tog läraren fran en sköldpadda, så jag har klappat en sköldpadda...
I torsdags hade vi en läs/sång-stund men den va inställd så vi gick till parken istället, jag älskar parkerna här, helt underbara! Jag har även lärt Pierce att skåla, är jättenöjd med det, har även lärt honom lite roliga ansiktsminer, han är så j*kla söt! Älskar när han springer runt och skriker Fia hela tiden. Men han har även sitt dåliga humör men han är söt ändå.
Idag gick jag och Pierce upp till en park som låg många backar upp, jobbigt men vilken utsikt, lägger ut dom bilderna på FB! (Förlåt familjen Moberg/Lindell). Så vi gick en runda i parken innan det va dags att gå hem igen. Väl hemma så hade vi en mysig stund jag och Pierce!
Jag kom precis hem faktiskt, har träffat en tjej idag, jättetrevligt och hon va jättetrevlig. Kan säga att det va härligt att komma ut och få se ett annat ansikte än sina värdföräldrar ;-)
Imorgon verkar det som att vi ska göra lite utflykter, frukost på ett ställe med en underbar utsikt och kanske besöka Golden Gate bron och kringelikrok vägen! Min värdmormor har även börjar klaga på mig nu att jag har för tunna kläder för San Francisco så hon ska även ta mig till ett ställe och försöka hitta lite kläder till mig! HAHA!
Tror också att vi ska besöka en mataffär som är svensk så jag kan göra något svenskt till dom, några förslag? Funderade på kroppkakor men undra om dom har det...?
Hemlängtan är fortfarande rätt tuff faktiskt, men när man kommer ut och gör något blir det lättare! Men just nu räknar jag ner veckorna tills jag kommer hem, snart kommer jag förhoppningsvis börja önska att dom gick långsammare!
Men min värdfamilj är underbar och jag trivs jättebra!
Hör av mig efter helgen igen!


Kommentarer
mormor

härlig med din utförliga blogg SOFIA och tro mej H-längtan blir du av med snabbare än du tror!! STORKRAM från momo

2012-06-02 @ 13:16:46
pappa

Funderade lite till... Att du ska bli tennisspelare :-)

2012-06-05 @ 16:39:23
Florina

DU är bäst!

2012-06-10 @ 16:11:03
Jeanette

Lite potatis, fläsk,LÖK och kryddpeppar har de väl då län du fixa egna:)

2012-07-13 @ 17:51:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0