28/1-2013

Hade den bästa helgen på länge! Åkte in till San Francisco på lördagen med Matilda, Catrin o en ny tjej från Tyskland. Underbart väder med shopping och lunch! På kvällen körde vi hem till den nya tjejen som bor i ett poolhouse, så jäkla avis... Vi kollade på film och hade riktigt trevligt!
På söndagen hämtade Catrin mig o den nya tjejen o vi åkte o satte oss i parken o hade en picknick, 16 grader o sol, kunde inte bli bättre!
Senare så köpte vi lite mat, hämtade Matilda o Molly o åker återigen till nya tjejens poolhouse för ännu lite mer film o tjejsnack!

Nu ligger jag här o kollar på film medans Pierce o Cate sover. I Sverige fyller jag 21 men i USA måste jag vänta ännu en dag innan jag blir stor... så är jag 20 eller 21? ;-)
Nu ska jag återgå till filmen o äta lunch, bättre sent än aldrig eller hur?

See you soon!


Köpte nya Pyjamasbyxor på rean till mig o Catrin! :-)

Happy day!!

Just nu skulle jag kunna gå i taket, har så mycket roligt planerat!!! Snart fyller jag 21, Sarah o Clay planerar en födelsedagsmiddag för mig, jag tror att dom kommer ta mig till en svensk restaurang i San Francisco, kanske utan barn. Det hade varit rätt skönt ;-)
 
Den första helgen i feb, 1-3 åker jag och 3 andra tjejer till Lake Tahoe för skidåkning och chilledill! Ska bli så himla skönt att komma iväg. Det är jag, Matilda, Catrin och en annan tysk tjej. Molly fick inte fälja med för hennes värdfamilj med tanke på vad som hände i NY. Hennes värdfamilj suger, verkligen suger stenhårt!!! Usch!
 
Den sista helgen i Feb och första helgen i Mars är jag ensam hemma då värdfamiljen åker till Sarah mamma i Texas. Ska bli så himla skönt med en vecka för mig själv. Såklart kommer tjejerna över för en myskväll, eller mer en myshelg!
 
NU TILL BÄSTA SOM HÄNT PÅ LÄNGE!
 
Den 13 maj landar ett plan i San Francisco o på det planet sitter Karin som kommer lagom tilll min resemånad! Vi ska bo med min värdfamilj från den 13-15 maj och den 15-22 maj åker vi till HAWAII!!!!! Snacka om helt underbart, som en dröm!!!
Sen kommer vi tillbaka den 22 maj och då checkar vi in på hotell och stannar i San Francisco från den 22-26 maj. Den 25 maj fyller Cate 1 år och så blir det kalas. Den 26 maj mina kära vänner, den 26 maj åker jag hem vilket betyder att jag är i sverige igen den 27 maj 2013 !!!!!!!!
 
Jag älskar mitt liv här och jag trivs med alla mina vänner och min värdfamilj men jag längtar till dagen då jag kommer hem, då jag får träffa alla igen. Men jag kommer sakna livet här...
 
Mycket roligt att berätta! Puss så länge!
 
See you soon!
 

4 månader kvar...

Grattis min fina ängel som fyller 11 år idag! Jag tänker på dig och jag saknar dig!
 
 
Känns som det va igår jag sa till alla jag träffade att jag varit här i 2 månader. Nu säger jag 8 månader. Det känns bara så sjukt, 4 månader kvar, det kommer gå fort.. Sarah har panik över att jag åker och att hon ska få en au pair som suger. Hon sa precis till hon vill ha en precis som mig. har man lite dåligt samvete över att man åker hem, ja det kan jag säga att jag har. Men jag känner att jag har gjort mitt och ett år var tillräckligt och jag känner att jag vill åka hem. Mitt liv i USA kunde inte bli bättre, jag har underbara vänner som jag kommer sakna så himla mycket och jag kommer sakna Cate som alltid skrattar och Pierce som alltid säger och gör roliga saker. Går inte en dag utan att man skrattar så man slutar andas.. Men nu ska jag sluta tänka så, jag har fortfarande 4 härliga månader kvar!!
 
I fredags fick Sarahs bil ett stenskott och såklart fick jag åka o lämna in den medans barne sov middag o Sarah jobbade. Så jag åkte förbi där ni borde mamma, pappa, johanna, mormor o Anders. Då log jag stort. Har härliga minnen från tiden ni va här!! Men det tog en timme innan jag hittade till detta ställe då det va gämt bakom träd och andra byggnader. Samtidigt som Sarah är hemma med barnen som vägrar att sova och som gräddet på moset va det olagligt för dom att laga stenskottet då det är precis där men tittar ut när man kör... Härlig fredag!
Men på kvällen träffade jag Matilda, Catrin o Gienna på en Grekisk restaurang, UNDERBART GOD MAT!!! Sent, sent sent hade jag en Skypedate med Karin o vi satt o pratade som det ena till det andra, men det tar vi en annan gång ;-)
Igår kom Catrin o hämtade, vi tog en Starbucks kaffe och åkte o hämtade Matilda o Molly och begav oss till ett köpcenter. Där spenderade vi hela dagen och på kvällen åkte vi till Matilda och såg på en film, åt glass och njöt av en lugn lördag!
 
Idag började jag dagen med ett lcc möte och sedan hämtade jag upp Matilda och Catrin och körde till tåget som tog oss till San Francisco. Vi strosade runt och njöt av staden.
Nu är jag hemma igen och ska antagligen gå o lägga mig för att jag är helt slut!!!!!
 
See you soon
Saknar när ni va o hälsade på mig <3
 
 
Catrin - Tyskland, Gienna - Tyskland och Matilda - Sverige!

Sjuk!

Ååh jag raderade precis allt jag skrivit så nu är jag skitsur!

Men men, har varit dålig på att blogga, I know!
Har varit sjuk hela veckan o varit allt för trött att blogga. Men det har inte hänt något intressant i veckan överhuvudtaget. Cates tänder har börjat komma ut o Pierce är en liten troublemaker. Ska bli skönt med helg snart ;-)

Förra veckan hängde jag mycket med Matilda. På torsdagen gick vi till ett jättemysigt fik o drack varm choklad o varm äpplecider. Pratade om allt från nyår till au pair jobbet.
På fredagen gick vi på middag o bio. Vi såg The Impossible.Den filmen handlar om det som hände o Thailand o jag grät från början till slut, en hemsk film!
På lördagen åkte vi till ett köpcenter o hängde innan det va dags för mig att åka hem o jobba några timmar :-)

Nu mår jag bra igen o i kväll ska jag träffa gänget igen, Matilda, Catrin o Molly! Äntligen kan jag leva igen!

Annars mina vänner har jag inget mer att berätta så
See you soon!







Gott nytt år!

Gott nytt år mina kära vänner. Nyårsafton i Time Square va magiskt, så himla overkligt att jag har varit där...
 
Så den 30 dec tog vi flyget till NY, det tog oss ca 6 timmar att flyga till andra sidan landet, sedan är det 3 timmars tidskillnad så det blev en liten omställning... Väl framme så tog vi en taxi till hotellet där Brooke väntade på oss. Vi gick o kollade läget i Time Square och bestämde vart vi skulle försöka få en plats dagen efter. Sedan köpte vi med oss lite mat o begav oss till hotellet igen.
 
Dagen efter på nyårsafton gick vi upp vid 10 tiden, gick till Starbucks, åt frukost o laddade för en lång väntan. Klockan 12 på dagen gick vi till Time Square o började våran långa väntan. Vid 2 tiden började dom släppa in oss , kolla våra väskor o vid halv 3 tiden stod vi i själva Time Square, instängda, gick vi ut så skulle vi inte komma in igen. Ingen toa, ingen mat... Vi hade vatten o några bars med oss. Vi träffade några där som vi hängde med och nu ska jag berätta en hemsk grej som hände med Molly.
Gänget som vi stod med hade sitt hotell 1 minut från där vi stod o 3 av dom bestämde sig för att gå till hotellet å gå på toa. Molly bestämde sig för att följa med o Brooke o jag väntade i Time Square. Sen får en av killarna vi står med ett sms att Molly blev knuffad över en av "grindarna" o att poliserna inte kommer slåppa in henne igen o att hon är på väg till sjukhuset med ambulans, Jaha, vad skulle jag o Brooke göra? Vi försökte prata med poliserna, försökte ringa Molly o den killen som följde med henne i ambulansen men ingen svarade. Vi hade ingen aning om vart hon tog vägen men vi visste att hon hade sällskap o att hon va i säkerhet så vi bestämde oss för att stanna kvar i Time Square, jag hade min telefon i vanten hela tiden så jag kunde svara så fort någon ringde. Så ringer killen som följde med Molly o sa att hon va okej o hela köret. Vi frågade om han ville att vi skulle komma men hon skulle snart skrivas ut så han sa att det inte behövdes. Vid 11 tiden va hon tillbaka så hon fick se när 12 staget!!
Men hon har ca 6 stygn i ansiktet o hon förlorade en halv tand så hon ramlade rätt så ordentligt... Men hon är okej nu o allt gick ju endå "bra" !!
 
Att vara i Time Square vid 12 slaget va helt sjukt, jag fattar som sagt inte att jag har varit där. Det va värt den långa väntan!!! Vi fick hattar o ballonger. Spelades musik o olika personer sjöng. Nyheterna va där å det hände mycket hela tiden så det fanns alltid någon form av underhållning!
 
Dagen efter besökte vi Museum of Wax , åt middag o gick på bio. En lugn men lyckad sista dag i New York innan det va dags att bege sig hem igen!
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0