En vecka kvar...

Vad hände med min sista vecka själv med barnen? Den bara försvann, sådär helt plötsligt utan någon varning... Jag kommer faktiskt inte ens ihåg veckan, jag kommer ihåg att Matilda kom hit på torsdag och vi packade ihop ungarna och gick upp till Alamos cooooola Downtown och åt frullebulle! Sen åkte vi hem och hon åkte och hämtade hennes unge och sen hade vi en playdate i parken. Så klart blev dagen mer än lyckad eftersom jag delade dagen med Matilda.
På fredagen träffade vi Matilda i parken så Pierce kunde leka av sig lite. Jag tog med mig barnen och handlade massa mat, sen åkte vi hem och sov lite. Sen gick vi upp igen och drog raka vägen till parken där Catrin väntar med hennes pojkar. Sen körde vi hem där Sarah väntade. Jag flyttade över alla mina grejer in till Cates rum och sen sa Sarah att vi borde ta barnen till dinner. Vi hade en mysig middag med vin och hummer. MUUMMMA!!
Sen när helt plötsligt dyker Clay och den nya Au Pairen upp, en timme för tidigt.. men i alla fall, nu är tysken här ;-)
På fredag kväll va Pierce den gulliaste av dom gulligaste. Jag va den som stoppade om honom och hela tiden nät vi låg o mös i hans säng säger han: Fia, you are the best, I love you, You are the best Fia. Han säger detta säkert 27 000 gånger och varje gång fick jag tårar i ögonen...
Lördag morgon väckte Cate mig vid 5:30, jättekul! I alla fall, lät henne gråta lite o se om hon kunde somna om men Sarah tyckte synd om mig och kom jag hämtade henne. Kunde så klart inte somna om. Sen hörde jag Cate "prata" där ute med Sara´h och då tyckte jag synd om henne så jag gick och tog Cate från henne och sa att hon borde gå och lägga sig igen. Thank you Fia fick jag tilllbaka. Vid 7.15 fick Sarah tillbaka henne och jag började göra mig i ordning för vid 8 kom Matilda och hämtade mig och vi styrde bilen till Santa Cruz. Just det, på morgonen medans jag väntade på att hon skulle komma så satt jag några minuter med Pierce i soffan, när jag sa till honom att hon va här och att jag va tvungen o gå säger han, you can sit here for a few minutes Fia because I love you... Gick ut genom dörren till Matilda med tårar i ögonen..
 
Men Men, livet går vidare, så vi styrde bilen mot Santa Cruz och väl framme va värdet sådär så vi bestämde oss för att åka en massa karuseller och det gjorde vi och hade en dag full med massa skratt! På kvällen hade vi picknick i sägen och hade bara en helmysig dag och kväll. Söndagen däremot va bara helt ååh suck på den! Såklart va vädret dåligt och vi kunde inte (vilket vi så gärna ville) åka till stranden för sol o bad... Man bara hallå, va har vi gjort för att förtjäna detta?? Men vi gjorde dagen till något bra istället. Vi körde highway 1 längst kusten istället och njöt av utsikten och sen begav vi oss hem och gick på en bio istället! Helgen blev inte som planerad men jag är så glad att jag fick en helg med lilla Matilda och att vi ändå hade kul och fick umgås för det va typ sista helgen på ett bra tag... Kommer sakna den tokfian!
 
Nu är det måndag och den nya Au Pairen är här och tar hand om MINA barn, behöver jag ens säga hur det känns? Det får jag i så fall ta en annan dag för nu ska jag kolla tv med Sarah!
 
See you soon my friends!
 
Alla mina bilder är på mobilen så det kommer ett inlägg med bara bilder lite senare och då vet ni varför! :-)
 


Kommentarer
Pappa

Är ju bara massa trevliga utflykter nu för tiden. Har du tid att jobba? :-)
Och snart blir det den där stora ön ute i Stilla Havet!

2013-05-10 @ 07:14:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0